Szállítási információk

Webáruházunk megrendeléseinek kiszállítását szerződött futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ez után az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A Klorofill Webáruházban megrendelt termékek házhoz szállítását a csomag súlya függvényében végezzük Magyarország egész területére. Az aktuális díjakat az alábbi táblázat tartalmazza:

RENDELÉS VÉGÖSSZEGE SZÁLLÍTÁSI DÍJ
5 kg-ig 2500 Ft
5 kg-10 kg 4500 Ft
10 kg fölött 6000 Ft
50.000 Ft felett ingyenes

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani! A sikeres kézbesítés érdekében célszerű olyan szállítási címet megadni, amelyen a jelzett időszakban Ön vagy meghatalmazottja tartózkodik és át tudja venni a csomagot. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és amennyiben a csomagon sérülést észlel, kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációt csak a jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban elfogadni.