Fizetési információk

A Klorofill Webáruházban jelenleg az alábbi fizetési módok közül lehet választani:

  1. Utánvét

Utánvéttel történő rendelés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni. A fizetendő végösszeget a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél pontosan tartalmazza, a számla a csomagban található. A sikeres kézbesítés érdekében célszerű olyan szállítási címet megadni, amelyen a jelzett időszakban Ön vagy meghatalmazottja tartózkodik és át tudja venni a csomagot. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és amennyiben a csomagon sérülést észlel, kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációt csak a jegyzőkönyv megléte esetén áll módunkban elfogadni.

  1. Előre utalás

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére is banki átutalással, ebben az esetben a szállítást az összeg beérkezését követően indítjuk. A banki átutaláshoz szükséges információk:

Kohán Kft.
11600006-00000000-12868799
Erste Bank Hungary Nyrt.

  1. Személyes átvétel

Személyes átvétel megjelölése esetén a termék árát kertészetünkben, készpénzben lehetséges kiegyenlíteni. Kertészetünk címe: Nyíregyháza, Nyíregyházi út 16.